3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη

By , July 2, 2016 3:06 PM

Οι εκδηλώσεις ζωντανές θα αναμεταδοθούν διαδικτυακά
από την ΕΡΤ WEB TV.

 

Το 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκηπραγματοποιείται στην Ξάνθη από 1 έως 3 Ιουλίου 2016και είναι αφιερωμένο στην Παράδοση, στον πολιτισμό στις ρίζες μας που μας κρατούν δεμένους με τον τόπο μας.

Το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο, το Λύκειον των ελληνίδων Ξάνθης και η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, οργανωτές του Πολιτιστικού Ανταμώματος, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ξάνθης , την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης που αγκάλιασαν και υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια, ως συνδιοργανωτές, όπως και τους εθελοντές των παραπάνω Σωματείων για την συμμετοχή και προσφορά τους, καθώς και την τοπική κοινωνία της Ξάνθης για την παρουσία της στις εκδηλώσεις.

H Ελληνική νεολαία και η ομογένεια ενώνονται και γίνονται ένα, τραγουδούν και χορεύουν τους χορούς μας.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων του Ιουλίου του 2013 και 2014, η συμμετοχή συγκροτημάτων από διάφορα διαμερίσματα της πατρίδας μας και η συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών και εθελοντών, όπως και το συνεχές ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης κάθε χρόνο, μας ενθάρρυναν για την οργάνωση και υλοποίηση του φετινού, 3ου ανταμώματος.

Το 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, υποστηρικτή την Lidl Hellas, χορηγούς επικοινωνίας τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι εκδηλώσεις θα αναμεταδοθούν διαδικτυακά από την ΕΡΤ WEB TV.

Καλούμε τους Ξανθιώτες και επισκέπτες της πόλης το παραπάνω τριήμερο να παραβρεθούν στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις.

Πηγή: ERT 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Panorama Theme by Themocracy