01-HEC

logo-presentation-ssΚυρίες και Κύριοι της ΛΕΞ και ΦΕΞ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HEC) ετοιμάζεται να συζητήσει και να ξεκινήση την χρηματο-οικονομική καμπἀνια για το 2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Ιουλίου, 2014.

Όπως και πέρυση έτσι και φέτος θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Tο HEC είναι έτοιμο να σας δώσει την ίδια υποστήριξη, τουλάχιστον, όπως και πέρυση, εάν όχι καλύτερη. Το ΗΕC, Λύκειον Ελληνίδων Ξάνθης (ΛΕΞ) και η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ), συνδιοργανωτές για ένα καλύτερο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα.

Μπορούμε να συστήσουμε μία μικρή οργανωτική επιτροπή, κάτω απὀ την ηγεσία του μέλους του HEC κυρίου Γεωργίου, και άλλα άτομα σαν τον Στέλιο Μανιά που κατάγεται από την Ξάνθη, για να επικοινωνούν μαζί σας.

Τα ονόματα της οργανωτικής επιτροπής θα σας σταλούν σύντομα. Για την ώρα ο κύριος Γεωργίου εάν το επιθυμεί, θα μπορούσε να κάνει τις προκαταρκτικές επαφές μαζί σας.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση, το email, μας είναι hec@greece.org.

Υ.Γ. Κύριε Γεωργίου, σας ευχαριστούμε αμέριστα για την συνεισφορά σας σε αυτή την εκδήλωση για την Θράκη και τους Θρακιώτες μας .

Καλή Χρονιά για ένα καλύτερο ΠΠΑ.

Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο

hec@greece.org


Panorama Theme by Themocracy